• Moha a Facebookon
  • twitter
  • Rovat rss


Holnap indul az EFOTT! Dub FX, DR Alban

Nullnappal indul holnap az EFOTT fesztivál a Velencei tó partján. Hevenyészet közvéleménykutatásunk alapján idén az ismerőseink többsége az EFOTT-ra megy. Hogy a jó helyszín, a jó programok vagy a gazdasági világválság és a hozzá igazodó jegyárak miatt, nem tudjuk. Lesz DUB FX, a retró vonalon Dr. Alban és Brooklyn Bounce és nagyjából mindenki, aki ma Magyarországon képes egy fesztiválnézőteret megtölteni. Videókkal hangolódunk. •

fesztivál / EFOTT

2012.07.02.

írta/forrás
mohaonline.hu

Egy éve Szolnokon MOHA sátorral telefontöltéssel és ösztöndíjtanácsadással nyomtuk végig az EFOTT-ot. A nyár végére pedig meg kellett állapítanunk, hogy a legjobb fesztiválélmények közé került az egyetemi feszt. Az idei EFOTT nemzetközi híres vendége DUB FX lesz, akit nem csak a zenéje miatt, de mint embert is nagyon nagyra tartunk. Ritkán lehet ilyen szimpatikus előadóval találkozni:

Valószínűleg sírni fogunk a gyönyörűségtől a műszaki egyetemistákkal egyetemben (a BME az idei szervező), ha élőben hallhatjuk viszont a 90-es évek legszürreálisabb antizenéjét a Brooklyn Bounce-t, ami megtévesztő neve ellenére német, és annó a Vivával szívhattuk magunkba. (Kommentben egyébként elmagyarázhatná valaki a tagváltásokat, mitől Bounce ma a Bounce)

Dr Albant talán nem kell külön kommentelni, elég annyit mondani, hogy Sing Hallelujah!

Részletes program itt található.

Nem szakszerű, nem reprezentatív fecebookos körbekérdezésünk alapján az ismerőseink 23 százaléka jön az EFOTT-ra. Más fesztiválok esetében egyelőre nem sikerült hasonló tendenciát kimutatni. Ennek sok oka lehet: a programon és a helyszínen túl a jegyárak a gyanúsak:

   

 

 

Ha te is jössz, nyomj egy tetsziket!

Fotó

Antwoord a Sound legbetegebb koncertjeAz új szépségideál az androgünAz elegáns frissességDivat - 2011 nyárVOLT fesztivál egy pop9 szemévelKendermajálisHarmadik típusú fesztiválnyárKendo