• Moha a Facebookon
  • twitter
  • Rovat rss


Fesztivál-szabadegyetem

A Hallgatói Hálózat ősszel megkezdett szabadegyetemét nyáron a Bánki tó Fesztiválon folytatja. Július 20-22 között várnak minden érdeklődőt Bánkon, napközben közösen gondolkodni és beszélgetni a meghívottakkal, este pedig együtt bulizni a tó partján. •

bánkitó / fesztivál / Hallgatói Hálózat

2012.07.18.

írta/forrás
Király Franci

Az oktatáspolitikai küzdelemek megpróbáltatásait a HAHA Bánkitó fesztiválon piheni ki az aktív pihenés jegyében szabadegyetemmel, így péntektől csodás, hűvös tó közelében, fesztivál keretein belül szólítja meg a hallgatókat és az érdeklődőket. A fesztivál programjait felvezetőnek ajánlják az ősszel folytatódó szabadegyetemükhöz.

A programok különböző blokkokból állnak össze. Pénteken a MÉM csoport Elégséges című iskoladrámájával nyit a HAHA, szombattól pedig kezdődnek a beszélgetések, előadások és műhelyek. A meghívott vendégek: Konok Péter , Misetics Bálint, Csoszó Gabriella, Gagyi Ágnes, K. Horváth Zsolt és Vári György. Az előadásokon pedig szó lesz a hippikről, a modern anarchista csoportokról, az erőszakmentes ellenállás és az önként vállalt szenvedés politikájáról, valamint a válság lehetséges következményeiről.

Az előadások után pedig műhelyekre várják az érdeklődőket valamint lesz beszélgetés a kortárs művészet és a társadalmi átalakulások kapcsolatáról, Nemes Csaba, Szakács Eszter és Bakos Gábor részvételével.

Ha pedig lazítani szeretnétek, de nem akarjátok elveszíteni a forradalmi hangulatot több állomásos társasjátékban próbálhatjátok ki az egyetemista rögös útját, a tanulmányi osztálytól, a HÖK irodán át a kiábrándulásig.

A Hallgatói Hálózat részletes programjait itt olvashatjátok: http://tekerjatora.hu/hu/programok/761

A fesztivál honlapja: http://tekerjatora.hu/

Fotó

ZSKF Gólyatábor CsopakKendoDIY - Így készült a 3D MOHA logóCareer power bitchPont Ott Parti - ArcokAz új szépségideál az androgünTanár lett TanzániábanY-generáció