• Moha a Facebookon
  • twitter
  • Rovat rss


Ösztöndíj kereső

Ösztöndij neve:

Global Leaders’ Summit, AIESEC Hungary online verseny

Kreatív vagy? Szereted a kihívásokat? Szeretsz nyerni?Akkor próbáld ki magad Te is a @Global Leaders’ Summit, AIESEC Hungary online versenyén! •

pályázat / verseny

2011.11.29.

írta/forrás
mohaonline.hu

A verseny egy egyedülálló lehetőséget nyújt a fiatalok számára, ahol bizonyíthatják tudásukat, rátermettségüket és kreativitásukat az üzleti világ felé. A novembertől márciusig tartó próbatétel elsősorban társadalmi, gazdasági, valamint az egész világra kiterjedő fontosabb kérdéseket dolgoz fel, ahol az Y generáció az adott témára elkészített videóval fejezheti ki és juttathatja el véleményét, megvalósításra szánt ötleteit a vállalatoknak, barátainak.

A videóra kapott like-ok alapján és a vállalatok által legjobbnak ítélt videó tulajdonosai például pénzbeni juttatást kaphatnak a cégnél történő saját projekt megvalósításához vagy akár részt vehetnek a Global Leaders' Summit 2012 Konferencia partnerei által kínált gyakorlatok egyikén.

 Készítsd el Te is saját videódat az adott témák alapján és szerezd meg az értékes nyeremények egyikét!

Részletekért kattints honlapunkra: http://gls2012.org/virtual-competition

Fotó

Az új szépségideál az androgünPont Ott Parti - ArcokTöbb technót a ParlamentbeERASMUSMANEgy hely nem elégKendoPaintballRomani Divatbemutató szeptember 21.