• Moha a Facebookon
  • twitter
  • Rovat rss


Ösztöndíj kereső

Ösztöndij neve:

Járj ösztöndíjjal DESIGN NYELVISKOLÁBA

Márcuis 22-én Indul^DESIGN NYELVISKOLA a defo laborban. A "designnyelvet" a design nyelviskolában 3 kurzuson lehet elsajátítani építészeti, vizuális kommunikáció és képzőművészet területeken. A tavaszi programokon egy-egy hallgató ingyen, ösztöndíjjal vehet részt. Pályázni március 22-ig lehet. •

design / ösztöndíj  / építészet / Kommunikáció

2012.03.11.

írta/forrás
mohaonline.hu

Hogyan hozzunk létre sikeres kreatív projekteket a közös nyelv megalkotásával? – erre a kérdésre keres és ad válaszokat a  tavaszi design nyelviskola. Célja, hogy a tervezõi tudást igénylő feladatok szereplőinek -- alkotók, szakemberek, beruházók és felhasználók -- bevonásával közös nyelvet alakítson ki, s ezáltal összekösse a kreatív területeken dolgozó szakembereket és az üzleti élet szereplőit. Ez a közös nyelv a hatékonyabb munkavégzés és a sikeres projektek záloga. A design nyelviskola hallgatói az együtt dolgozás, a közösstratégia alkotás, valamint valódi fejlesztési projektekben történő részvétel által sajátíthatják el a designtudatos gondolkodásmódot.

Neked is érdekes lehet, ha kreatív, építész, designer, vizuális kommunikáció, művész területen, vagy ha megbízóként, piaci szakemberként tervezőkkel dolgozol. Kreatív foglalkozásainkra várunk ezen kívül fiatalokat és privát, nem szakmai érdeklődőket egyaránt.

A design nyelviskola New Home és Digital Paper programokban egy-egy ösztöndíjas helyet indít, ami teljes tandíjmentességet biztosít a hallgatónak. Az ösztöndíj elnyeréséhez pályázatot kell benyújtani. A pályázatnak tartalmaznia kell az egyszerű jelentkezés mellett (bio, kreatív feladat) egy prezentációt bármilyen saját és innovatívnak mondható projektről, termék- vagy vállalkozásötletről. A prezentáció lehet videó, ppt vagy prezi, szólhat már megvalósított, de ötlet stádiumban lévő tervekről is. A pályaműveket kérjük az internetre (YouTube, Prezi, Scribd) feltölteni és egy rámutató linket a jelentkezési űrlapon megadni.
 

Fotó

ZSKF Gólyatábor CsopakAntwoord a Sound legbetegebb koncertjeFejbőrtérképVOLT fesztivál egy pop9 szemévelKendermajálisBelépőKülker Gólyatábor 2011. BalatonlelleRomani Deisgn divatbemutató Szépművészeti Múzeum